Kwekerij De Hessenhof

Rondleidingen en Cursussen in 2016
De cursussen schieten er dit jaar helemaal bij in. We zijn heel druk geweest met de bouw van de nieuwe potschuur en natuurlijk hebben we nog de extra jubileumdag op 10 september.
Woensdag 28 september 13.30 uur

Cursus stekken

Dit is een heel goede tijd om te stekken en U weet nog niet half hoeveel vaste planten, maar ook heesters er op deze manier eenvoudig vermeerderd kunnen worden. Na een uurtje theorie gaan we zelf aan de gang. Voor stekken, stekaarde en potten wordt gezorgd en U gaat zeker met een paar potten stekken naar huis. Deelnemers aan deze cursus zijn vaak zo enthousiast dat ze gelijk thuis zelf aan de slag gaan. Elk jaar volledig volgeboekt € 20,00
Donderdag 6 oktober 10 uur

workshop EETBARE WILDE PLANTEN

Kosten 5.00 p.p.
van te voren opgeven: Ella Halma 0318-573557
Zaterdag 29 oktober 13.30 uur

Cursus zaaien

stekken

De fascinatie van een zaadje dat kiemt, dat is er al eeuwenlang. Jammer genoeg zijn er steeds minder mensen die zelf zaaien. Het voegt zoveel toe aan het tuinieren en het is zo gemakkelijk. Veel vaste planten en heesters kunnen we zaaien. Hoe gaat dat in zijn werk en kunnen we wel alles klakkeloos zaaien. Wat is de beste zaaigrond en hoelang moeten we wachten tot er iets opkomt? U gaat met een paar potten met beloftes naar huis. Altijd weer volgeboekt. € 20,00

Aanmelding is noodzakelijk. Dat kan bij voorkeur per e-mail.(hessenhof@planet.nl) Schriftelijk kan ook of U geeft zich op bij de kassa. Betaling kan op de dag zelf.

Bij te weinig deelnemers behouden we ons het recht voor om de activiteit af te gelasten, U krijgt daar dan min. een week van tevoren bericht van.

Klik op print om deze pagina te printen.