Kwekerij De Hessenhof
Home

VERZENDING, BESTELLINGEN EN RESERVERINGEN

Wij verzenden geen planten, zetten geen bestellingen klaar en reserveren geen planten!
Jaarlijks kweken we zo'n 3500 soorten vaste planten op. Dat is het grootste sortiment vaste planten van Nederland en misschien wel van West- Europa. Het opkweken daarvan, die verscheidenheid en de verrassingen die dit meebrengt, naast het contact met de klanten zorgt ervoor dat we dit het leukste vak vinden wat er bestaat.
Helaas moeten we kiezen: Het in stand houden en uitbreiden van ons unieke plantenassortiment maakt het onmogelijk om planten te verzenden, bestellingen klaar te zetten en planten te reserveren.
Tja, het hoge woord is er uit. Dat we niet verzenden, dat wist de meesten van U al lang. Toch krijgen we wekelijks nog verzoeken om planten op te sturen. Alstublieft, vraagt U niet om een uitzondering te maken!
We merken dat het klaarzetten van bestellingen steeds meer beslag legt op onze tijd. Het gaat nog wel eens mis. Hoe vaak gebeurt het niet dat men een bestelling af komt halen die door de drukte niet klaar staat. Daarom hebben we besloten dit niet meer te doen. We hebben een prima systeem om de planten met behulp van de vaknummers op te zoeken (voor info klik hier). Echter, voor mensen die slecht ter been zijn zetten we met alle plezier uw bestelling klaar.
Een reservering is eigenlijk een bestelling, ook hier moet je de planten bij elkaar zoeken. Daarbij moeten ze een aantal dagen of weken bij elkaar in een kistje staan waar ze snel achteruit gaan. Wij worden er niet blij van en de planten nog minder. Daarom zijn we ermee gestopt planten te reserveren.