Kwekerij De Hessenhof
Home Facebook

VERPAKKING en RETOUR BRENGEN VAN GEBRUIKTE POTTEN EN ZAKKEN
DRINGEND VERZOEK, NEEM A.U.B. DOZEN OF KISTJES MEE!!

U helpt ons hier enorm mee. Hebt U nergens aan gedacht dan hebben we natuurlijk nog wel tasjes van maïszetmeel. Daar vragen we € 0,10 voor. Neem dus zelf dozen kisten of zakken mee. U kunt de bekende zwarte vaste plantenkrat op de kwekerij tegen een statiegeld van € 3,15 en voor de hoge kist € 4,35 incl. BTW te gebruiken. Alleen cadmiumvrije kratten worden retour genomen.

Retour potten: Sommige klanten sorteren hun potten na het uitplanten en bewaren ze om bij een volgend bezoek weer terug te geven. Dat vinden we heel fijn, maar het percentage ligt nu nog maar op een schamele 20%. Dat moet omhoog kunnen. Wij gebruiken potten van hoge kwaliteit en we kunnen ze meerdere malen gebruiken. Alleen plastic potten die van onze planten afkomstig zijn kunnen weer ingeleverd worden. We vragen U om ze zelf in onze sorteerhoek op maat uit te zoeken. Zo passen ze weer in de ringen van onze potmachine. Wilt U alles wat niet past weer mee naar huis nemen?

Retour witte compostzakken. Sinds 2020 gebruiken we een hele goede kwaliteit zakken. Ze zijn van geweven materiaal gemaakt en zijn veel sterker en soepeler dan voorheen en kunnen wel 10 keer gevuld worden. Wij rekenen een statiegeld van € 1,00 per zak, mits ze schoon en onbeschadigd teruggebracht worden. Laat ze niet in de zon liggen, daar wordt elke kunststof bros van.