Kwekerij De Hessenhof

VANWEGE CORONA IS DE KWEKERIJ UITSLUITEND OPEN OP AFSPRAAK DEZE IS TE MAKEN VIA DE WEBSITE


Telefonisch kan er geen afspraak gemaakt worden!

Voor het wijzigen of annuleren van een afspraak ga direct naar onderaan deze pagina.

Hoe werkt het?

1. Schrijf U in voor een afspraak, deze afspraak kunt U iets naar onderen op deze pagina maken. Vul uw naam, emailadres, het aantal personen (max. 2) en welk tijdvak (2 uur) in.
Als U zich ingeschreven hebt, krijgt u een bevestiging per email. Als het kan, print deze dan uit en neem deze mee bij uw bezoek (op uw telefoon kan het ook). Lukt dit niet dan hebben we hier bij de kassa nog een lijst met namen en kunt U ook naar binnen. Als het te druk wordt op de kwekerij kan het zijn dat we vragen uw bevestiging te tonen of uw naam op de lijst afstrepen.

2. Kom zoveel mogelijk alleen. Het klinkt onaardig, maar we zijn alleen open voor mensen die van plan zijn wat aan te schaffen. Komt U voor specifieke planten, maak dan eerst een wensenlijst, dit kan door bovenaan de pagina naar ‘verzamellijst’ te gaan. Op deze lijst staan de juiste vaknummers waarop de planten te vinden zijn. U zult merken dat er planten op uw verzamellijst staan die uitverkocht zullen zijn, aangezien de voorraad dagelijks verandert. Houdt U dus niet vast aan die ene soort die op uw verzamellijst staat, maar kijk in hetzelfde vak. Vaak staan daar nauwverwante soorten die U prima als vervanger kunt nemen. Wij willen graag benadrukken: Laat uw keus niet alleen afhangen van wat u op de website uitgezocht heeft. Blijf niet alleen op uw lijstje kijken, maar kijk ook eens om U heen wat er in levenden lijve staat. Laat dat ook uw keus bepalen. U loopt tenslotte rond op een kwekerij die 3000 soorten kweekt, misschien wel het grootste assortiment van W-Europa……

3. Voor mensen die alleen wat rond willen wandelen en rondkijken is er nu helaas geen plaats. Hopelijk lukt dat later in de zomer weer, wanneer de moederbedden op hun mooist zijn.

4. Bij voorkeur betaling per PIN.

5. U kunt helaas niet naar binnen in de kwekerijschuur, ook niet om koffie te drinken. Wij lopen NIET mee om planten uit te zoeken, de anderhalve meter is voordat je het weet overschreden. In de schuur kunnen we natuurlijk wel advies geven.

6. Bladaarde om in zakken te scheppen is er voldoende in voorraad. Ook hier moet u een afspraak via de website voor maken. De losgestorte bladaarde om op AANHANGERS te laden IS OP. Het heeft dus geen zin om met een aanhanger langs te komen. Bellen hierover om toch een halve m3 los te praten helpt niet.


We hebben vorig jaar ervaren dat het afsprakensysteem prima werkt. Het helpt echt om veilig planten uit te kunnen zoeken. De stroom klanten wordt mooi gespreid en we hebben van veel mensen de opmerking of we het in de toekomst niet altijd zo kunnen doen. Voorlopig blijven we het zeker doen, maar in de toekomst hopen we weer dat iedereen zonder afspraak kan komen wanneer hij wil en een kopje koffie kan drinken. We merken dat veel mensen in deze moeilijke tijden graag met planten bezig zijn. Iets in de grond planten of zaaien is misschien wel het fijnste wat je nu kunt doen, het is een belofte voor de toekomst en je bent even met je hoofd ergens anders. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke tijd en hopen dat we U later weer wat meer ontspannen en onder een beter gesternte kunnen ontmoeten.
Beginnen met een inschrijving voor een bezoek.


Voor het annuleren of wijzigen van een inschrijving volg ook onderstaande.Vul onderstaande in:

Naam:

E-Mail Adres:

Aantal personen:Als u op 'ga verder' klikt komt u in een vervolg-menu waar u datum en bloktijd kunt kiezen.