Kwekerij De Hessenhof
Home FacebookLET OP! WIJ VERZENDEN HELAAS GEEN PLANTEN, OOK NIET ALS U VAN VER KOMT.
Als we dat wel zouden doen, zou het voor ons onmogelijk zijn 3000 soorten te kweken. Onze welgemeende excuses als U hierdoor teleurgesteld bent.Kies de letter, waarmee de gewenste plantnaam begint, in de horizontale balk. Kies vervolgens in de meeste linkse kolom het gewenste plantengeslacht en in de volgende kolom de gewenste plantensoort.


Vervolgens kunt u op een makkelijke manier de de catalogus "doorbladeren" door de linker en recher pijltoetsen te gebruiken.


Als er meer dan een afbeelding beschikbaar is kunt u de gewenste afbeelding vergroten door er met de muis overheen te bewegen.


Bij de gegevens per plant is het aantal planten per m² toegevoegd.

LET OP! WIJ VERZENDEN HELAAS GEEN PLANTEN, OOK NIET ALS U VAN VER KOMT.
Als we dat wel zouden doen, zou het voor ons onmogelijk zijn 3000 soorten te kweken. Onze welgemeende excuses als U hierdoor teleurgesteld bent.Kies de letter, waarmee de gewenste plantnaam begint in de balk, bijv. de 'A'.
Vervolgens verschijnt de eerste plantnaam die met de letter begint.
Op de bovenbalk zijn verschillende keuzes mogelijk.
Met de 'Home' knop gaat u naar de begin pagina van de site.
Met de 'A-Z' knop verschijnt een verticaal menu om een andere beginletter te kiezen.
Met de 'Genera' knop krijgt u een verticaal menu van alle plantgeslachten beginnend met de gekozen letter.
Met de 'Species' knop krijgt u een verticaal menu met alle soorten van het huidige gekozen geslacht.
Door nogmaals op een van de knoppen te klikken verdwijt het verticale menu weer. Ook door op de meest rechtse knop te drukken verdwijnt het verticale menu.Vervolgens kunt u op een makkelijke manier de de catalogus "doorbladeren" door de linker en recher pijltoetsen te gebruiken.


Als er meer dan een afbeelding beschikbaar is kunt u de gewenste afbeelding vergroten door er met de muis overheen te bewegen.


Bij de gegevens per plant is het aantal planten per m² toegevoegd.